E-POSLOVNA PLATFORMA

POSLOVNA PLATFORMA ELMARK-A DAJE VAM PRISTUP DO 10 000 + PROIZVODA ELEKTRO OPREME I RASVJETE

BRZO I LAKO UPRAVLJANJE ZALIHAMA

- Interaktivni specijalizovani katalog
- Personalizovani račun i konkurentski uslovi
- Tehnička podrška za vaše projekte i potrebe

Preuzmite mobilnu aplikaciju

 Ulaz
Username:
Password:
Login
Reset password

PREDOSTI ZA POSLOVANJE

Pristupite više od 10 000 proizvoda na jednom mjestu bilo kada i bilo gdje, preuzmite ELMARK kataloge i postavite narudžbu jednim klikom na fotografiju proizvoda.
ELMARK nudi atraktivne popuste za svoje poslovne korisnike, isporuku na imenovanu adresu kupca ili na adresu ELMARK distributera. Uštedite vrijeme i resurse tokom rada s aplikacijom ELMARK.
Provjerite cijene, dostupnost, uslove isporuke; predati naloge i obavljati druge poslove, dobiti pristup našim promotivnim brošurama, fotografijama, tehničkim informacijama
Dobit ćete štampani primjerak kataloga A5 koji sadrži sve ELMARK proizvode, fotografije i tehničku dokumentaciju; skeniranje proizvoda QR kod će vam dati pristup cijenama, raspoloživostima, uslovima isporuke, opcijama narudžbe
TRGOVINA ELEKTRO OPREMOM
GRAĐEVINSKE FIRME
ARHITEKTE I DIZAJNERI
ELEKTRO IZVOĐAČI
PROIZVOĐAČI
HOTELI I RESTORANI
REKLAME I USLUGE

ELMARK je međunarodni zaštitni znak za niskonaponsku elektro opremu, elektro materijale, vanjsku i unutarnju rasvjetu koja nudi kombinaciju kvalitetnih, konkurentnih cijena, učinkovitosti i fleksibilnih logističkih rješenja. Uravnoteženi portfelj ELMARK-a u skladu je sa svim europskim zakonima i standardima, posjeduje cijeli niz tehničke dokumentacije i nudi 7 godina međunarodne garancije.

Web stranica kompanije

NAŠI KLIJENTI ZA NAS


Milenko Božić - vlasnik

Elmil elektro

Aplikacija Elmark e-poslovanje je veoma savremena omogućava laku prezentaciju proizvoda, pregled potrebne tehničke dokumenata, svi potrebni atesti, tako da dolazi do brže prodaje.

Zoran Andrijević - vlasnik

Homena

Elmarkova e-platforma je veoma korisna u poslovanju i laka za rukovanje, u svakom trenutku se lako može videti svaki artikal iz njihovog prodajnog asortimana , njegova cena i dostupnost. Na ovaj način olakšan je rad u prodaji njihovih proizvoda, pogotovu prilikom prezentacije brenda na terenu.

Dušan Ristić - vlasnik

Trakon elektro

Izuzetno zadovoljan aplikacijom jer uz pomoć nje mogu da planiram rokove isporuka što meni u projektovanju hladnjača veoma je korisno za moj rad.

Preuzmite
mobilnu aplikaciju

Upravljajte svojim isporukama brzo, jednostavno i efikasno.

Copyright (c) 2020 ELMARK GROUP DOO   Terms Of Use  Privacy Statement  Login